Ter gelegenheid van Beat the mountain Day op 20 mei 2011 in Utrecht heb ik een aantal digitale collages gemaakt waarvoor ik foto's van afval in verschillende combinaties heb gebruikt. De collages zijn geprint op Khadi papier uit het zuiden van India. Dit papier is gemaakt van afval katoensnippers en wordt met de hand geschept. Info: www.khadi.com

uit 2011 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Afval

2011

Flessen en potjes en drijvend vuil in een gracht vormen de samenstellende delen van deze collage. Kenmerken: 23 x 35,5 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs.van Khadi Paper uit India. Dat is handgeschept papier gemaakt van afvalkatoen. Slechts één exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden.  

Litter

2011

Flessen, potjes, het drijvend vuil in de gracht vormen de elementen in deze digitale collage. Kenmerken: 25x 36 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs. Khadi Paper handgeschept en gemaakt van afvalkatoen. Slechts één exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden.  

Badura

2011

Oud ijzer, balen afvalpapier, oliedrums en balen vodden werden gefotografeerd en vormen samen de collage Badura. Kenmerken: 28 x 40 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs., Khadi Paper handgeschept en gemaakt van afvalkatoen. Slechts n exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden.

Garbage

2011

Foto's van balen afvalpaper, olievaten, voddenbalen en oud ijzer vormen samen "Garbage". Kenmerken: 28x 37 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs., Khadi Paper handgeschept en gemaakt van afvalkatoen. Slechts één exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden. Verkocht  

Trümmer

2011

Foto's van vaten, balen afvalpapier en voddenbalen gevormd tot een collage.  Kenmerken: 28 x 40 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs., Khadi Paper handgeschept en gemaakt van afvalkatoen. Slechts n exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden.

le Déchett

2011

Foto's van een hoop vuilniszakken en balen papierafval vormen samen deze collage. Kenmerken: 25x 34 geprint met Epson Ultrachrome pigmenten op Smooth White Rag, 320 grs., Khadi Paper handgeschept en gemaakt van afvalkatoen. Slechts n exemplaar wordt verkocht en een druk blijft in bezit van de maker voor expositiedoeleinden.